Consultancy

Leeseman Event Consultancy is opgericht in 1998. Ons hoofddoel is om partijen bij elkaar te brengen door middel van goed georganiseerde, hoogstaande evenementen. Groot of kleinschalig. Van personeelsfeest tot bedrijfsevenement. Van beursgang tot consumentenbeurs. Wij maken het passend. Hierbij gaan we uit van het hoogst haalbare effect, aansluitend op de wensen en doelstellingen van onze klanten. En natuurlijk: passend binnen de bedrijfsfilosofie en marketingstrategie.

Leeseman heeft al veel ervaring in verschillende branches. Denk aan horeca, media, festivalorganisatie, musicalproductie, concertorganisatie. De veelzijdige achtergrond en ervaring hebben ons in staat gesteld de beste professionals om ons heen te verzamelen. Per project stellen we een specifiek team samen. Leeseman werkt flexibel, doelgericht en taakstellend.

Naast een creƫrende en organiserende rol, vervult Leeseman ook een begeleidende en coachende rol. Wij begrijpen dat bedrijven ondersteuning zoeken bij hun 1-op-1 (marketing)communicatiestrategie. Wellicht kunnen we een analyse maken van bestaande evenementen en deze matchen met uw marketingstrategie en doelstellingen? Deze analyse gebruiken we vervolgens bij het vaststellen van nieuwe doelstellingen en/of jaarplanningen.