Evenementen

B-to-B en B-to-C
Personeelsbijeenkomsten, managementdagen, trainingsdagen of -weekenden, bedrijfsopeningen, jubilea, productintroducties of –presentaties, beurzen en congressen of festivals. U moet er als bedrijf altijd uw beste beentje voor zetten. Maar hoe? Door te zorgen voor verrassende locaties, optimale organisatie, inspirerende creativiteit en perfecte aankleding helpt Leeseman u daar graag bij.

Events
Het bedenken en organiseren van een evenement gaat verder dan het opzetten en uitvoeren van een idee. Wat gaan we doen? Wie nodigen we uit? Hoe nodigen we uit? Hoe kleden we de ruimte aan? Wat doen we met de catering? Past het bij het bedrijf? Wat is de doelstelling? Een groot aantal factoren bepaalt of een evenement succesvol is. U begrijpt dat het meest optimale resultaat wordt verkregen als alle factoren vanuit één regisseursstoel worden begeleid. Dat is handig en efficiënt, wat ten goede komt aan het eindresultaat.

Festivals
Jazz Behind the Beach in Zandvoort, Tropicana Zandvoort, IJazz en het Seven Bridges Jazz Festival in Amsterdam: het zijn muziekfestivals die uit onze creatieve koker komen. Idee, planvorming, uitvoering, regie, muziekprogrammering en logistieke productie: we doen het graag, we doen het goed.